Doina Gherman a fost numită în funcția de vicepreședintă a Parlamentului Doina Gherman...

 Doina Gherman a fost numită în funcția de vicepreședintă a Parlamentului Doina Gherman a fost numită în funcția de vicepreședintă a Parlamentului

19
DISTRIBUIȚI
Joi, 1 februarie, Parlamentul R. Moldova se întrunește într-o ședință ordinară, urmând a fi examinate 21 de subiecteConcomitent, în fața clădirii legislativului are loc un protest împotriva partidului de la Guvernare, Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), organizat de fracțiunea politică Renaștere, afiliată lui Ilan Șor.
Printre subiectele de pe ordinea de zi este și proiectul de hotărâre cu referire la aprobarea numărului de personal al Procuraturii, dar și Inițiativa de lege privind efectuarea decontărilor în numerar.

În ședința plenară examinat va fi și proiectul de lege pentru pentru aprobarea listei unităților ale căror terenuri destinate agriculturii rămân în proprietatea statului.

Totodată, legislativul urmează să adopte proiectul de lege pentru modificarea unor acte normative: legea cu privire la statutul judecătorului și legea cu refere la asigurarea obligatorie de asistență medicală.