DISTRIBUIȚI

Recent s-au petrecut meciurile etapei a 20 în Divizia B a Campionatului republicii. Prelungește să bucure cu joacă rezultativă echipa FC Sângerei, care a obținut a treia victorie la rând. Data aceasta la Natalievca a fost învinsă formația „Olimpia”. Soarta meciului a fost hotărâtă deja în prima repriză, când sângerenii au bătut patru goluri: Damian Aparatu – de două ori, Andrei Russu și încă un autogol a lui Vadim Corcodel. După repaus adversarii echipei noastre a marcat gol de prestigiu. În total – o victorie cu scorul 4:1.

Indispuși au părăsit stadionul sătesc spectatorii din Pepeni. Echipa lor pe terenul propriu a cedat de la autsaiderul – formația FC Visoca – cu scorul 0:1 Unicul gol oaspeșii au marcat la sfârșitul meciului din penalty. Din nou fotbaliștii FC Pepeni au arătat disciplina slabă – a fost eliminat jucătorul Cristian Ciupercă, și acest caz nu este primul în acest sezon.
După etapa trecută în fruntea clasamentului sunt: FC Fălești – 43 p. (după 18 jocuri), FC Edineț – 40 p. (19 j.), FC Săngerei – 37 p. (18 j.), CS „Cruiz Plus” – 36 p. (18 j.). FC Pepeni cu 24 puncte a rămas pe locul 8.
La 23 aprilie vor fi disputate jocurile etapei a 21 a campionatului: FC Fălești – FC Pepeni, FC Râșcani – FC Sângerei.
Duminica trecută a avut loc joaca de răspuns din cadrul Cupei RM la fotbal amator. Jucătorii ARF Sângerei au concurat la Soroca cu echipa Asociației raionale. Având predominare pe parcursul meciulii, fotbaliștii noștri au terminat întâlnirea numai cu scorul 1:1, și în sferturi de finală a Cupei au ieșit jucătorii din ARF Soroca.

Continuarea citiți în n.18-19 din 22 aprilie 2022