Discipola Școlii de Sport ,la Festivalul Olimpic European

Discipola Școlii de Sport ,la Festivalul Olimpic European

22
DISTRIBUIȚI

       Raionul Sângerei pentru prima dată  va fi reprezentat la Festivalul Olimpic European  de Tineret„EYOF Banska Bystrica 2022”. Discipola Școlii  de Sport „Dumitru Atanasov” din or. Sângerei   

  luptătoarea judo Sabina Rudnic va fi cea care  ne va reprezenta  în zilele de 24-30 iulie 2022  la   Festivalul  Olimpic al Tineretului European. Prezența  sportivei la acest eveniment este o  onoare pentru Școala de Sport „Dumitru Atanasov”,dar și pentru antrenorul luptătoarei Viorel Midrigan.

 Cristina  este o luptătoare  care promite multe pentru sportul  judo din Republica Moldova. Ea este    dublu Campioana Moldovei  la judo. A participat  la  două  Cupe  europene: Cupa europeană   din București și Cupa  din Portugalia . A câștigat turneele din Slovenia , Serbia, Grecia, Croația. Acum , începând cu 24 iulie, ea  va participa la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Participarea  ei  indiferent  ce rezultate va  atinge, este o cinste pentru Școala de Sport , dar și pentru antrenorul  său.

 În afara  sportului  pe care-l practică, Sabina este  elevă  în clasa a X-ea la Liceul „Mihai Eminescu” din or. Sângerei, cl. X. 

 Viorel Midrigan, directorul Școlii de Sport  „Dumitru Atanasov” din Sângerei