Dionisie HADÎRCĂ recunoscut liceanul anului

Dionisie HADÎRCĂ recunoscut liceanul anului

131
DISTRIBUIȚI

Elevul Liceului „Olimp” din Sângerei, Dionisie HADÎRCĂ este învingătorul Concursului raional „Liceanul anului”. El a demonstrat cele mai înalte aptitudini intelectuale şi a acumulat un număr mai mare de puncte faţă de ceilalţi concurenţi. Pentru remarcarea sa în concurs şi strălucita pregătire, învingătorul s-a bucurat de premiul mare în valoare de 500 lei.

Concursul a avut loc zilele trecute şi s-a desfăşurat în incinta Centrului de Creaţie şi Agrement Sângerei.Potrivit lui Ion ROŞCA, şeful Cabinetului Metodic în cadrul Direcţiei Educaţie Sângerei, „ la Concursul „Liceanul anului”, ediţia 2019 au fost admişi 13 candidaţi, în baza ofertelor şi portofoliilor prezentate. Concurenţii au demonstrat aptitudini intelectuale,creative şi interese deosebite în captarea cunoştinţelor şi autodezvoltare multilaterală. În rezultatul celor 5 probe susţinute, cei mai buni dintre cei buni s-au dovedit a fi: Dionisie HADÎRCĂ de la Liceul „Olimp,” deţinătorul premiului mare, Andrei SOLCANU de la Liceul „Nicolae Casso”, deţinătorul premiului I, 400 lei, Cătălin CENUŞĂ, de la Liceul „Olimp”, care s-a bucurat de premiul II,350 lei şi Geanina ROTARU L.T. „A. Agapie”, apreciată cu premiul III, 300 lei.”
Noutatea ediţiei actuale a concursului ţine de organizarea ediţiilor viitoare. Pentru viitor ar fi necesar ca la etapa raională să fie prezenţi în sala de concurs câte o echipă de susţinători din fiecare instituţie, pentru a prelua experienţa avantajoasă a colegilor şi pentru a se pregăti de viitoarele ediţii locale şi raionale.