DISTRIBUIȚI

Vasile Bejenari, directorul campaniei„ Gelibert” din or. Sângerei are o pasiune aparte pentru tenisul alb. Aceasta l-a determinat nu doar să practice gen de terenuri de sport, dar să construiască stadioane pentru oferirea condițiilor copiilor și tinerilor de a-l practica. Totodată, prin construcția acestui complex constituit practic din patru terenuri, cu vestiare, blocuri sanitare, campania a reușit să transforme într-un loc atractiv încă o bună parte din teritoriul Compexului Sportiv „Olimpiada-80” care ani de zile a stat în paragină. La apa bună pe care o produce Compania„ Gelibert- AQUA Unica ”, a mai reușit și acest proiect grandios și benefic sănătății copiilor și tinerelor generații.

Ceremonia de inaugurare a avut loc duminică, 29 mai, 2022 și s-a înscris în inimile tuturor participanților -_ un stadion întreg de iubitori ai tenisului, ai sportului,părinți și copii, familii cu prieteni , echipa campaniei,cei care au depus suflet și resurse financiare în realizarea acestui proiect și vis al managerului ei. Echipa de colaboratori și de data aceasta i-a fost alături, pas cu pas, ca și constructorii săi. Prin munca lor au renăscut și transformat locul în unul atractiv. La tăierea au fost prezente persoanele fără susținerea și acordul cărora Vasile Bejenari crede că nu ar fi reușit. În acest context directorul a exprimat recunoștințe fostului primar al orașului, invitat de onoare Gheorghe Brașovschi și Consiliului orășenesc pentru susținere și conlucrare.
„Încă acum, 6 ani am preconizat realizarea acestui proiect. Fiind în mandat de primar Gheorghe Brașovschi a fost cel care a reușit conlucrarea cu Consiliul orășenesc întru permiterea utilizării sectorului pentru construcția terenurilor de tenis. Dar ne-am ciocnit de bariere – cele provocate de pandemie, cele generate de birocrația moldovenească. Fără vrerea noastră am tergiversat implementarea. Mă bucur că până la urmă am reușit. Mi s-a împlinit visul cel mare. Mulțumesc echipei și familiei mele care mă susține în toate proiectele de suflet și mă rabdă . Îmi doresc mult pe aceste terenuri să fie organizate inclusiv competiții internaționale. Condițiile și standardele pentru acesta au fost asigurate”, a spus în momentul inaugurării Vasile Bejenari.
Proiectul este unul de aur, a necesitat investiție de 1 milion 500 mii lei. Și prundișul, veșmânt pentru terenuri a fost adus din Ploiești, România. 

Continuarea citiți în n.24 din 3 iunie 2022

Publicitate