DISTRIBUIȚI

Meciurile din cadrul competițiilor republicane care s-au desfășurat în săptămâna trecută au adus multe dezamăgiri pentru suporterii din raion.
În meciul Ligii veteranilor, fotbaliștii din Sângerei au cedat celor de la Ocnița, veteranii din nord câștigând cu 0:1. Unicul gol veteranii noștri l-au scăpat din penalti îndoelnic. La 14 octombrie fotbaliștii veterani de la noi vor susține ultimul meci , găzduind fotbaliștii din raionul Drochia.
Insuccesele lor pe terenul de fotbal au continuat în ziua de sâmbătă. Întâlnirea în cadrul Campionatului Moldovei, Deviza „B” s-a desfășurat la Camenca, între echipele „Cruiz plus” și FC Sângerei. Victoria a fost nu de partea noastră, gazdele au câștigat meciul cu 3:0. Gazdele au marcat ultimele două goluri în ultimele 5 minute ale meciului. S-a evidențiat din nou Oleg Hramțov și încă un fost jucător al selecționatei R. Moldova, Alexandru Pașcenco.
Nu s-a desfășurat meciul dintre echipa„ Steaua” din Telenești și FC Pepeni. Meciul nu s-a disputat din motivul neprezentării echipei din raionul vecin Telenești.
La 14 octombrie veteranii raionului Sângerei în ultimul meci al turneului Ligii vor găzdui colegii lor de vârstă din raionul Drochia. La 16 octombrie în meciurile de rând ale turneului în seria Nord, Divizia B, vor fi desfășurate jocuri: „Olimpia” Bălți,- FC Pepeni și FC Sângerei – „Grănicerul” Glodeni.
Nu au pășit cu dreptul către turneu nici juniorii Școlii de Sport . Echipa U-15 a cedat cu scorul 1:2 echipei din Glodeni. Doar că juniorii noștri în clasamentul turneului au rămas pe I loc cu 12 puncte. Pe urme le pășește formația din Florești cu 10 puncte și cea din Edineț și Dondușeni cu 9 puncte.
Altă echipa, U-13 a Școlii de Sport de la noi a finalizat joaca la Glodeni la egalitate.

Continuarea citiți în n.42 din 15 octombrie 2021