DISTRIBUIȚI
În poză: momentul semnării memorandumului

Joi, 30 noiembrie, curent o delegaţie din Republica Coreea s-a aflat într-o vizită de lucru în raionul Sângerei. Ea a fost reprezentată de mai mulţi oameni de afaceri, reprezentanţi ai Administraţiei Publice Locale, specialişti din agricultură şi a fost însoţită de consulul onorific, Hau Ho Lin, reprezentantul Coreei la Chişinău, vicedirectorul Centrului de Cultură şi Limbă Coreiană.

Oaspeţii din Coreea au fost întâmpinaţi în incinta Consiliului raional de către vicepreşedintele raionului Mihail BÎRSAN. În mesajul său de salut acesta a menţionat paşii către stabilirea unor relaţii de colaborare şi semnarea unui memorandum sunt întreprinşi în timp. „Întâia oară ne-am întâlnit cu delegaţia din Coreea de Sud în ziua aniversării a 25 de ani de la constituirea Republicii Moldova. A doua oară ne-am revăzut la Sângerei, unde în localul Hermes v-aţi întâlnit cu oameni de afaceri care activează în teritoriul raionului. De data aceasta ne întâlnim cu Dvs pentru a treia oară. Suntem bucuroşi să Vă avem în calitate de oaspeţi în această vizită de lucru şi de stabilire a unor relaţii de colaborare”, a spus vicepreşedintele. Salutându-i, el a dăruit fiecărui membru al delegaţiei câte un suvenir cu simboluri şi imagini de Sângerei.
După primirea oficială, delegaţia a întreprins o vizită de lucru la Instituţia Publică „Incubatorul de Afaceri Sângerei”. Administratoarea instituţiei Ludmila PROCIUC i-a întâmpinat conform protocolului stabilit şi i-a informat că şi-au demonstrat disponiblitatea de a fi prezenţi la întâlnire mulţi oameni de afaceri, agenţi economici, primari, reprezentanţi ai intreprinderilor mici şi mijlocii, ai domeniului culturii, cât şi rezidenţii Incubatorului. De asemenea, ea a prezentat pentru oaspeţi o informaţie despre raionul Sângerei, cât şi despre Incubatorul de Afaceri, cum susţine instituţia mediul de afaceri şi cum ajută tinerilor a-şi dezvolta o afacere…

Mai departe puteți găsi în ziarul numărul 45 din săptămâna aceasta