DISTRIBUIȚI

Stimați medici și farmaciști, angajați ai sistemului de sănătate raional, colegi din Centrul de Sănătate Publică! Cu prilejul sărbătorii profesionale vin cu sincere felicitări și urări de sănătate pentru fiecare dintre Dvs, care luptați pentru sănătatea populației și a pacienților. Port în suflet și exprim recunoștințe profunde pentru curajul Dvs în aceste timpuri provocate de pandemie, pentru onestitatea dintotdeauna manifestată și pentru responsabilitatea inegalabilă care Vă caracterizează.
Dragostea față de profesie Vă face să Vă dăruiți mereu și să lucrați cu multă dragoste, atragere de inimă și cu profesionalismul perfecționat continuu. Nu doar halatele albe care le purtați poartă în sine simbolul purității , dar si sufletele vă sunt pline de seninătate, de albul imaculat al dragostei față de ceea ce faceți și pentru cine vă dăruiți.
Vă felicit pentru ceea ce sunteți, pentru prestația fiecărui în domeniul medical și pentru tendințele de bine care le manifestați pentru a fi cooperanți și uniți în păstrarea sănătății și în lupta pentru a ne bucura de ea cu toții și cu întreaga populație.

Cu stimă, Gheorghe Balea, Centrul de
Sănătate Publică