DISTRIBUIȚI

Au luat sfârșit meciurile pentru Cupa raionului la fotbal. Duminică, 8 mai pe stadionul Compexului sportiv „Olimpiada-80” a avut loc meciul final, în care s-au întâlnit echipele „Atletic” Copăceni și „Cristal”Biruința.

Până a ajunge în finală, echipa „Atletic” a învins echipele„Succes” Bilicenii Vechi, FC„Drăgănești” și „Piscevic” Țambula. Iar echipa„Cristal” a obținut victorii asupra echipelor „Avântul”, Prepelița și „Spicul” Chișcăreni”.
Atât o echipă , cât și alta își doreau numai victorie. În meciurile de Cupă nu există meci egal. Meciul final a trezit interes mare la amatorii de fotbal din localitățile raionului, care în număr mare au fost prezenți în tribune.
De la bun început ambele echipe în forță au atacat poarta adversarului. Scorul a fost deschis foarte repede. Atacantul echipei „Atletic” Nica Sergiu ieșit unul la unul cu portarul și a marcat. Din momentul acesta ambițioșii fotbaliști ai „Cristalului” au organizat câteva atacuri rapide și unul le-a adus egalarea scorului. Golul a fost înscris de Constantin Cibotaru. Prima repriză s-a încheiat cu egalitate. La începutul reprizei secunde o perioadă au pus stăpânire pe joc jucătorii din Biruința. Aceștea au organizat câteva momente bune de a marca, însă balonul mereu zbura pe lângă sau deasupra porții
În rezultatul unui contra atac fotbaliștii din Copăceni, prin același Sergiu Nica au marcat al doilea gol.

Continuarea citiți în n.21 din 13 mai 2022