DISTRIBUIȚI

Cu 240 de lei te poți abona la ziarul „ Ecoul nostru” pentru întreg anul 2022.

„ Ecoul nostru” îți oferă săptămânal cele mai diverse și interesante informații din viața raionului și din localitatea în care trăiești. Fiind abonatul ziarului nostru te vom ajuta să-ți rezolvi problemele cu care te confrunți. Spiritul echidistant va transfigura fiecare a cincea zi din săptămână „ VINEREA” a așteptărilor tale, cu atributele indispensabile publicației care își spune în pagini radiografia stărilor și nevoilor din teritoriu. Vom adăposti și de acum încolo sensuri directe ale evenimentelor, dar și sensuri dureroase, spinoase, nearătoase de printre rândurile și gândurile vieții dulci-amare ale cetățenilor din raioanele Sângerei și Telenești, rămași sau plecați spre alte tărâmuri în căutare de patrie protectoare.
Visăm la o tot mai apropiată zi când, preocupați de creșterea și devenirea noastră integră, statul va înțelege și va investi la propriu în dezvoltarea presei, așa încât să ne putem arăta lumii cu supra de măsură în splendoarea intelectului și a integrității.
Dar până atunci, Vă așteptăm cât mai mulți să intrați în posesia unui abonament la ziarul „Ecoul nostru”, pentru anul 2022.