DISTRIBUIȚI

S-a stins din viața Ion Isofii din satul Cubolta, iubitul tată al fiicelor Natalia Andrițchi și Victoria Jardan, ambele trăitoare ale Sângereiului. A plecat către ceruri tăticul lor iubit, în acceași măsură soțul iubitor și grijuliu, stâlpul trainic și neclintit al familiei Isofii, adoratul bunel al nepoatelor și nepoților, care l-au venerat, simțind acceași afecțiune și dragoste din partea lui .
Vestea morții sale i-a îngrozit pe toți cei dragi, pe toți prietenii și satenii săi, cu care au lucrat în agricultura satului întreaga viață. A lăsat în suflete gustul amar al unei mari și infinite pierderi și dureri. La 25 octombrie și-a sărbătorit ziua de naștere, împlinise 79 de ani. Era fericit cu cei dragi alături, dar deja simțea durerea peste puterile sale viguroase de care s-a bucurat ca un bărbat puternic și neclinintit întreaga sa viață.
De specialitate agronom, regretatul Ion Isofii, legat de pământ și rodul său i-a fost legată toată viața, grijile, dragostea și împlinirea sufletească. Ca lumina ochilor și-a iubit fiicele, s-a mândrit cu ele și familiile în care le regăsea fericite. Își iubea enorm soția , casa și lagrul câmpului, lanurile încărcate cu rod ,în urma muncii sale de agronom și se simțea împărat. Era un specialist- forță , dar nici umbră de mândrie pe chipul și acțiunile sale. Era om de aleasă omenie, căci de la câmpurile sale multă dragoste și încântare culegea și sorbea. Purta sfaturile , vorba înțeleaptă cu sine și învăța și pe alții.
Cu toții regretăm pierderea sa. Cu mare regret și durere constatăm că regretatul a plecat departe, în lumea veșniciei, dar va fi mereu aproape, în inimile noastre.
Sincere condoleanțe exprimăm familiei îndoliate, tuturor celor care îl deplâng.

Cu durere, Mihai Ciubuc, Vasile Doga,
Alexandru Sârbu, prietenii și colegii de serviciu