DISTRIBUIȚI

Stimați lucrători ai Serviciului Fiscal,
Cu prilejul zilei profesionale – Ziua lucrătorului Serviciului Fiscal, vă adresăm cele mai sincere felicitări și urări de bine tuturor celor care activează în organele Serviciului Fiscal de Stat, pentru munca responsabilă și efortul considerabil orientat spre îmbunătățirea condițiilor de activitate a entităților din republica noastră.
Serviciul Fiscal de Stat este principalul pilon, care asigură un echilibru financiar în societate, un climat investițional credibil care contribuie direct la dezvoltarea economiei naționale. Reformele economice și sociale promovate la moment în Moldova, în perspectiva integrării europene, depind în mare măsură de profesionalismul, competența, spiritul inovațional, precum și capacitățile organizatorice și practice ale efectivului Serviciului Fiscal.
Am certitudinea că veți aplica toate cunoștințele pentru a demonstra în continuare perseverență și responsabilitate întru formarea unui echilibru financiar în raion, societate, având destulă energie în depășirea oricăror dificultăți apărute. Doar împreună vom reuși să relansăm raionul, Moldova, să dezvoltăm economia națională.
Urez tuturor sănătate, succese, optimism și noi realizări în activitate, având încredere în șanse reale de reușite și progres.
Cu gratitudine, Grigore Corcodel, președintele raionului