DISTRIBUIȚI

Stimați jurnaliști,

Cu prilejul Zilei Mondiale a Libertății Presei, aducem mulțumiri și aprecieri pentru efortul constant pe care îl faceți pentru a informa, a educa și facilita formarea opiniei publice cu privire la evenimentele ce ne influențează direct sau indirect.
În mod ideal, presa constituie a patra putere în stat, în care toate celelalte puteri sunt obligate să facă apel la serviciile ei, fără să poată însă să o subordoneze, ea devine o adevărată putere în momentul în care se separă de celelalte puteri, oferindu-ne însă accesul la cuvântul și imaginea publică.
Mass-media trebuie să garanteze fluxul eficient al informației, să informeze în mod obiectiv societatea.
Vă dorim mult succes și creativitate în activitatea Dumneavoastră, curaj, onestitate și multă libertate în exercitarea profesiei. Or, doar mass-media liberă garantează dreptul la informare pentru fiecare cetățean și posibilitatea de a obține, a distribui informații echidistante.
Cu prilejul Zilei Mondiale a Libertății Presei, în numele Consiliului raional și al meu personal, îmi exprim, stimați jurnaliști, admirația pentru munca deloc ușoară pe care o depuneți și Vă doresc noi performanțe, să cutezați spre noi culmi, să Vă faceți meseria cu onestitate și devotament. Respectul și aprecierea societății, încrederea cetățenilor sunt cea mai bună răsplată și convingere că ceea ce faceți nu este în zadar.
Cu profund respect, Grigore Corcodel, președintele raionului