Cu prilejul Zilei Internaționale a Femeilor din Mediul Rural

Cu prilejul Zilei Internaționale a Femeilor din Mediul Rural

227
DISTRIBUIȚI

La 15 octombrie este marcată Ziua Mondială a Femeilor din Mediul Rural, pentru a recunoaște și a susține implicarea lor în societate,
Peste 50 % din populația rurală a raionului sunt femei care activează în diferite domenii:administrație publică locală, asistență socială, învățământ, sănătate, business,agricultură,casnice etc. Sunt cele care muncesc de rând cu bărbații, îi suplinesc când sunt lipsă, au grijă de gospodărie și de copii, depășesc cu mare dibăcie problemele cu care se confruntă, contribuind la bunăstarea familiilor și dezvoltarea economiei rurale. Ele sunt mamele și surorile, bunicile și fiicele noastre, rezistente, responsabile și generoase.
În această splendidă toamnă, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor din Mediul Rural, în numele Consiliului raional și al meu personal, vin cu un buchet din cele mai alese flori automnale, exprimându-mi stima și recunoștința pentru modestia, căldura, bunătatea, înțelepciunea ce Vă caracterizează.
Vă doresc, stimate Doamne și Domnișoare, să fiți sănătoase,frumoase, bine dispuse, deosebine.fericite, ambițioase, dinamice, să aveți speranțe împlinite și, ca mereu, să Vă însoțiască admirația și recunoștința tuturor.
Vă asigur că prețuim și cunoaștem toate lucrurile bune, pe care le faceți pentru comunitate și raion, și că Vom depune toate eforturile pentru a Vă proteja și a Vă crea condiții mai bune de trai.
Cu înalte considerațiuni,

Mihail Bîrsan, Vicepreședintele raionului
BP