DISTRIBUIȚI

Mult stimate doamne și domnișoare,

Începutul acestei primăveri promițătoare, plină de lumină și feminitate, îmi oferă plăcutul prilej de a Vă transmite Dumneavoastră, tuturor Doamnelor și Domnișoarelor cele mai calde și sincere urări de bine cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii – 8 Martie.
Tradițional, la 8 Martie consemnăm Ziua Internațională a Femeii care este un simbol al cordialității și bunătății, bucuriei și căldurii, căci azi, îndeosebi admirăm acele virtuți cu care este înzestrată femeia – farmec, frumusețe, înțelepciune, răbdare și sensibilitate spirituală.
Dumneavoastră ați fost întotdeauna și veți rămâne un simbol al vieții pe pământ, o sursă inepuizabilă de energie și inspirație pentru bărbați, deoarece știți a insufla încredere și optimism atunci când întâmpinăm dificultăți. Grație perseverenței, înțelepciunii, iubirii infinite și capacității uimitoare de a combina activitățile casnice cu cele de serviciu, faceți lumea mai bună, încălzind cu razele sufletului pe cei din jur.
Vă dorim să nu Vă pierdeți niciodată din tinerețe și blândețe. Să Vă înconjoare oameni care să Vă inspire, să Vă dea încredere în propriile forțe, iar timpul să Vă încununeze cu ambiție sănătoasă de a fi prima în toate și în echilibru cu sine, cu cei din jur, fără a renunța la propriile valori. Pentru că sunteți cele care înseninează viața, dați lumii mai multă frumusețe, iubire, înțelepciune, sensibilitate, tandrețe, finețe – meritați aprecierea și recunoștința supremă.
Cu mare drag, Vă aducem cele mai frumoase, mai curate și sincere cuvinte adunate într-un buchet de flori, să aveți parte de o viață fericită cu bucurii, gânduri senine și căldură în priviri. Ne închinăm cu pietate în fața Dumneavoastră pentru dăinuirea manifestată la creșterea și educarea copiilor, că-i înconjurați cu iubire pe cei dragi și pentru crearea armoniei în familie și societate.
Să fiți mereu fericite, iubite, apreciate și inspirate de căldura sufletească, iar frumusețea să nu lipsească niciodată de pe chipul vostru. Vă dorim să aveți parte de sănătate, realizări remarcabile în plan profesional, împlinirea aspirațiilor personale, armonie și bunăstare. Să Vă puteți bucura din plin de gratitudinea și aprecierea celor din jur. Să nu uitați nicicând că orice femeie trebuie să trăiască în fericire și dragoste pentru că o meritați cu prisosință.
Ce deosebită considerație, Grigore Corcodel, președinte al raionului

P, BP