DISTRIBUIȚI

Stimați locuitori ai raionului Sângerei,
În acest an, la 29 iulie, Republica Moldova sărbătorește cea de-a 26-a aniversare a unei din cele mai importante sărbători naționale – Ziua Constituției.
Adoptarea Legii Supreme a marcat începutul formării unui stat democratic modern și a constituit fundamentul pentru dezvoltarea și consolidarea societății civile din țara noastră. Astăzi, această sărbătoare a devenit simbolul unui stat puternic și independent, cu un trecut glorios și un viitor prosper și luminos.
Constituția reprezintă nu doar o garanție a drepturilor și libertăților cetățenilor, ci stabilește și îndatoririle fundamentale, care sunt vitale pentru dezvoltarea armonioasă a societății în ansamblu.
Datoria noastră comună este să respectăm cu strictețe Constituția, să participăm activ și să ne implicăm în soarta țării, să conștientizăm responsabilitatea fiecărui dintre noi pentru viitorul raionului și al Republicii Moldova.
Ziua Constituției este o ocazie de a sărbători democrația noastră nu numai ca sistem politic, ci și ca mod de viață. Valorile fundamentale, înscrise în Constituție ne obligă să lucrăm în mod constant pentru consolidarea și dezvoltarea acestora.
Datorită principiilor de bază ale Legii fundamentale, noi urmărim un curs consecvent de modernizare a infrastructurii, de sporire a potențialului economic și inovator al raionului, de asigurare a protecției sociale și de bunăstare a populației.
Cu ocazia sărbătoririi celei de-a 26-a aniversări a Constituției, urăm tuturor cetățenilor un sincer „La mulți ani,” pace și prosperitate, sănătate și bunăstare, realizarea drepturilor și libertăților consacrate Constituției, optimism inepuizabil și frumoase realizări întru binele și prosperarea raionului și a țării. Îndemnăm cetățenii raionului ca, în tot ceea ce fac, să dea substanță noțiunilor de Stat de Drept și Supremație a Legii, să contribuie la edificarea unei societăți guvernate de dreptate și adevăr, să cinstească, așa cum se cuvine, Constituția Republicii Moldova.

Cu alese considerațiuni, echipa ziarului „ECOUL NOSTRU”