DISTRIBUIȚI
În poză: copiii de la Centru în timpul evenimentului

Copiii de la Centrul de Plasament de Zi „Credo” au cei mai mulţi şi fideli prieteni. De acest fapt ei s-au convins pe parcursul activităţilor care le-a presupus evenimentul „Ziua Uşilor Deschise”, organizat recent în instituţie.

Cu acest prilej ei au pregătit un program artistic şi diferite expoziţii din obiecte şi lucrări confecţionate de către ei şi o atmosferă prietenoasă. Potrivit directoarei centrului Silvia RUSU, beneficiarii de aici au fost vizitaţi şi antrenaţi în lumea cărţilor şi poveştilor lor de către colaboratoarele Bibliotecii orăşeneşti, care le sunt prietene. Împreună au citit povesti, au luat cunoştinţă de noile cărţi primite, au ghicit ghicitori şi s-au simţit bine în atmosfera eroilor descoperiţi în cărţi. Voluntarii Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor „Viitorul” au oferit un şir de surprize prin programul artistic prezentat pentru bucuria sufletului lor şi au dăruit copiilor jucării, lucruri trebuincioase şi dulciuri. Au fost aşteptaţi şi prietenii lor de la LT „D.Cantemir”, care mulţi ani la rând vin cu regularitate. Ori de câte ori ei trăiesc bucuria unor evenimente, ca acesta obligatoriu îi vizitează în preajma Sărbătorilor de Crăciun. De data aceasta liceenii i-au amuzat prin scenete hazlii, i-au bucurat cu daruri şi au împărtăşit încântarea revederii. Această bucurie a fost înlocuită cu alta, vizita copiilor de la Centrul de Creaţie şi Agrement Sângerei. Pe lângă programul artistic pregătit cu mult talent, copii cu nevoi speciale s-au bucurat şi de cadouri personalizate aduse de ei. Cu bucurie au mai impărtăşit că au fost vizitaţi şi de părinţii lor. Împreună au pregătit dulciuri şi copturi pe care le-au expus în expoziţii de care sunt mândri şi s-au bucurat de apreciere.
În semn de mulţumire copiii au recitat poezii au interpretat cântece, au dăruit zâmbete de mulţumire şi bucuria de pe chipul lor, susţinuţi de specialistele centrului: Aliona BODRUG, Cristina CIORARU; Olga DUBENCO; Eugenia CUCU, Nina BUTNARU. Pentru momentele de neuitat dăriite lor, în numele copiilor, directoarea Silvia RUSU mulţumeşte tuturor celor care s-au implicat în acest program şi prin atenţia lor au devenit prietenii de suflet ai copiilor familiei „Credo”.