DISTRIBUIȚI

Pe cea care a fost și nu mai este, Margareta Bodrug, felceră de ambulator, moașă, asistentă medicală în secția de ginecologie azi – Centrul de Sănătate Coșcodeni-Flămânzeni au cunoscut-o foarte mulți locuitori din teritoriu și raion. Toți – de la adolescenții- abiturienți până la bătrânii pensionari i-au solicitat serviciile. Și o găseau întotdeauna la post.
Regretata Margareta Bodrug, trata pacienții cu mare atenție și cu profesionalism.
A activat conștientă și fără refuz oricând era nevoie pe parcursul a peste 40 de ani în domeniul sănătății, acordând suferinzilor servicii de calitate. A fost o lucrătoare medicală cu vocație deosebită, ea emana mereu bunăvoință și căldură sufletească.
Margareta Bodrug și-a consacrat pe deplin respectabila-i viață celor suferinzi. Și în familie ea și-a făcut ireproșabil datoria de soție, mamă și bunică.
În zile de doliu negru, când Margareta Bodrug ne-a părăsit, noi, o deplângem și-i vom simți lipsa. În această zi plină de regrete aducem sincere condoleanțe și compasiune tuturor celor care au cunoscut-o, dar în primul rând copiilor, nepoților, rudelor, prietenilor ce-i deplâng sfârșitul. Dumnezeu s-o ierte. Să-i fie țărâna ușoară și somnul de vecie lin.
Administrația și colegii Centrului de Sănătate Coșcodeni- Flămânzeni, raionul Sângerei