CONCURSURI

CONCURSURI

48
DISTRIBUIȚI

Direcția Educație Sângerei anunță prelungirea termenului de depunere a dosarelor pentru ocuparea funcției vacante de director al i8nstituțiilor de învățământ general, după cum urmează:

LT „ . D. Cantemir, orașul Sângerei, Gimnaziul „ Dolgan”, satul Petrovca, gimnaziul Slobozia- Chișcăreni, Gimnaziul „ Catinca și Ilie  Galben!, satul Sloveanca, Centrul de Creație și Agrement Chișcăreni.

Candidații pentru ocuparea funcției vacante de  director al instituției de învățământ general pr4ezintă dosarul la Direcția Generală Sângerei, în termen de 14 zile calendaristice din ziua publicării avizului în presă.

  1. Direcția Generală de Educație Sângerei anunță concurs pentru ocuparea funcției vacante de director al instituțiilor de învățământ general, după cum urmează:

LT „ Alexandru Agapie”, satul Pepeni, Gimnaziul „ Anton Crihan,” or. Sângerei.

Candidații pentru ocuparea funcție vacante de director al instituției de învățământ general prezintă dosarul la Direcția Educație Sângerei. În termen de 30 de zile calendaristice din ziua publicării în presă a avizului.

Pentru informații suplimentare privind condițiile și cuprinsul dosarului cu participare la concurs, accesați site-ul Direcției Educație Sângerei.