DISTRIBUIȚI

Duminica trecută în incinta Centrului de Cultură Telenești, s-a desfășurat ediția III al Concursul raional de muzică ușoară „Constelația Talentelor” la care au participat 15 concurenți talentați, din diferite localități ale raionului. Conform Regulamentului, concurenții au interpretat câte două piese muzicale selectate la dorință, una dintre care exprima dragostea de țară, de neam, de grai, dedicată celor 30 ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova.

”A fost un concurs deosebit, apreciat de un onorat juriu din care au făcut parte interpreți de muzică ușoară: Angela Cabari – Roșcovan și Aurica Cordineanu, cărora le aducem mari mulțumiri, pentru susținere și colaborare la toate edițiile ale concursului musical”- a relatat pentru EN Pavel Casian, șef Secție Cultură, Tineret și Sport Telenești.
Trofeul concursului a fost luat de Natalia Rusu, o tânără talentată din localitatea Nucăreni, care a impresionat juriul cu vocea deosebită , prin interpretarea piesei „Moldova mea” muzică: Eugen Oleinic, text: Ana Codrea. Locul I i-a revenit domnișoarei Dana Veșca din localitatea Budăi; pe locul II s-a plasat Lina Cebotari din localitatea Bănești; pe locul III- Olivia Druguș din or. Telenești. Cu premii speciale au fost menționați tinerii Valentin Cojocaru din s. Bănești; Valeria Lupu din s. Negureni; Mihaela Rotari, din Ordășei; Daniel Eșanu din s. Ghiliceni

Continuarea citiți în n.46 din 12 noiembrie 2021