DISTRIBUIȚI

    Toți părinții iși doresc ca fiul sau fiica lor să aibă realizări deosebite în tot ceea ce face. Și fac parinții acest lucru din grija pentru dezvoltarea copilului și este evident că nimic nu se poate obține dacă reușita nu vine din interior și nu se bazează pe o stimă de sine bine construită. Stima de sine a copiilor este importantă deoarece ea poate fi un indicator pentru succes sau eşec.
Și exact acest lucru și-au pus în plan să facă Sofia Matveev, educatoare la grădinița nr.6 “Mărțisor”, din or. Sângerei – un concurs inedit pentru copii, care să le scoată în evidență tot ce au ei mai bun.
Un grup de părinți, încântați de idee, au primit cu entuziasm propunerea și au decis împreună cu educatoarea să dea viață ideii.
Astfel, la concurs au participat 8 copii curajoși, care au “spart gheața” (pentru că urmează cea de-a doua parte a concursului, unde vor participa următorii doritori ) :
-Laurențiu Luncaru, care ne-a demonstrat tuturor celor prezenți în sala, cum se face corect o coafură și cât este de important să avem grijă de sănătatea fizică , practicând sportul.
-Nichita Harea, care le-a demonstrat tuturor că nu conteaza la ce vârsta ești, dar poetii și scriitorii cei mai de seamă trebuie să-i cunoști.
-Bogdan Luchian, care le-a povestit tuturor despre Lumea Dinozaurilor și despre specificul câtorva specii.
-Daria Moldovanu, care a demonstrat niste abilități deosebite de bucătar, pregătind un tort delicios.
-Catalin Doga, însoțit cu un grup de dansatori , ne-a încântat cu o melodie frumoasă, creând și o atmosferă pe măsură.
-Alexandra Gorbuli, care a demonstrat capacități deosebite de povestitor, încântându-i pe toți cu o poveste.
-Daniel Andoni, care pe buna dreptate , la vârsta asta, poate fi numit un bun cunoscător auto – a numit corect si a recunoscut după logotip absolut toate tipurile de autoturism .
-Gabriel Crucieru – a demonstrat că poseda la perfecție atat luptele marțiale , cât și arta dansului, participând în echipa cu Asea Chitan.
Ajutați și susținuți de o echipă întreagă –Sofia Matveev, (moderatoarea concursului) , Mariana Popa (ajutorul și moderatorul din culise), Elena Patraș (directoarea instituției), Larisa Nicov (specialistul principal de la Directia Educație), clovnii invitați la eveniment, părinții dar și toți invitații din sala – au reușit să creeze o sărbătoare deosebită pentru copii, unică de felul ei (pentru că a fost în premieră), astfel sporind și mai mult încrederea copiilor în forțele proprii, ceea ce este cel mai important

Olesea Luchian, părinte