Concubini din Sângerei reținuți î flagrant pentru trafic de droguri

Concubini din Sângerei reținuți î flagrant pentru trafic de droguri

215
DISTRIBUIȚI

Doi concubini din Sângerei, un tânăr de 26 de ani și o tânără de 25 de ani, au fost reținuți pentru trafic de droguri în cantități deosebit de mari. Aceștia au fost prinși în flagrant delict, în timp ce distribuiau drogurile în Chișinău, în calitate de curieri ai unui magazin de pe internet, pentru ca să fie preluate de clienții acestuia. Oamenii legii au ridicat de la tânără 240 de plicuri cu droguri de tip PVP, o cartelă bancară și o cartelă telefonică, iar de la tânăr au fost ridicate două telefoane

Grupul infracțional din care făceau parte trafichează în principal droguri de tip Alfa PVP (cristale albe sau roz, denumite „sare”, care pot provoca paranoia sau halucinații ce pot duce și la automutilarea consumatorului).

Ulterior, la percheziționarea domiciliului concubinilor din Sângerei, au fost depistate alte cantități de același tip de droguri, care totalizate cifrează 1,5 kilograme. De asemenea, au fost ridicate și 30 de grame de marijuana, cântar la scară mică, plicuri autosigilante pentru depozitarea drogurilor. 

Drogurile vor fi nimicite după pronunțarea hotărârii judecătorești, iar restul probelor vor fi cercetate pentru tragerea la răspundere a altor membri ai grupului infracțional.

Procurorii PCCOCS și ofițerii antidrog efectuează acțiunile de urmărire penală, rezultatele cărora vor permite luarea unei decizii în privința solicitării arestului preventiv, timp în care bănuiții se prevalează de prezumpția nevinovăției, potrivit legii.

Victoria Marin