DISTRIBUIȚI

“ONUR GROUP este o companie de construcții, cu realizări majore la realizarea proiectelor de autostrăzi, aeroporturi, baraje și infrastructură.

Compania „ONUR GROUP” angajează Inginer în departamentul tehnic:
Cerinte:
– Studii superioare, profil tehnic;
– Cunoștințe Excel;
– Experiență de minim 3 ani în construcție;
– Cunoașterea limbii engleză este obligatoriu.
– cunoasterea Autocad 2D este un plus
– Experianta in constructia drumurilor este un plus

Atribuții:
– întocmirea documentației necesare;
– calculul cantităților de materiale necesare pentru efectuarea lucrările de construcție, din schițele proiectului;
– pregătirea și elaborarea rapoartelor (lunar, săptămânal), în conformitate cu cerințele documentelor contractuale și rapoartele interne în conformitate cu cerințele managementului.”

* * *

Campania turcă ,,ONUR TAAHUT TAȘIMACILIK INȘAAT TICARET VE SANAYI” SRL ce se ocupă cu construcția și reconstrucția drumurilor anunță un concurs pentru următoarele locuri vacante:

– conducător încărcător
– maşinist la excavator
-conducător auto (Categoria C, E)

Cerințe față de solicitanți: disponibilitatea unui certificat în domeniul relevant (permis de conducere cu categoria corespunzătoare). Experiența în proiecte similare ar fi un avantaj.
Compania oferă pachet social complet în conformitate cu legislația în vigoare. Pentru informații, vă rugăm să vă adresați pe adresa: s. Sărătenii Vechi, raionul Telenești, la biroul companiei ,, ONUR TAAHHUT TASIMACILIK INSAAT TICARET VE SANAYI ,, SRL, sau la numărul de contact: 078945296.


Compania ,,ONUR TAAHUT TAȘIMACILIK INȘAAT TICARET VE SANAYI” SRL este o companie de construcții, cu realizări majore la realizarea proiectelor de autostrăzi, aeroporturi, baraje și infrastructură.

Compania ,,ONUR TAAHUT TAȘIMACILIK INȘAAT TICARET VE SANAYI” SRL angajează
Muncitori cu vîrsta cuprinsă între 20 și 45 de ani.

Compania oferă pachet social complet în conformitate cu legislația în vigoare.
Pentru informații, vă rugăm să vă adresați pe adresa: s. Sărătenii Vechi, raionul Telenești, la biroul companiei ,, ONUR TAAHHUT TASIMACILIK INSAAT TICARET VE SANAYI ,, SRL, sau la numărul de contact: 078945296.