DISTRIBUIȚI

– Pune într-un bol ingredientele solide și anume: 400 gr. făina, 40 gr. cacao, 1 linguriță de bicarbonat de sodiu, 2 lingurițe de praf de copt, puțină sare și amestecă.
– Ia un alt bol și toarnă în el 250 ml. de apa călduță, 150 gr. dulceață de zmeură sau dulceață de orice tip, 150-200 gr. zahăr, 80 ml. ulei, 1 lingură de oțet de masă, esență de vanilie și mixează cu telul circa un minut sau până se topește puțin zahărul.
– Adaugă în mixtura lichidă ingredientele solide și mixează până se încorporează totul și nu mai sunt cocoloașe.
– La capăt adaugă 50 gr. de nuci tăiate mărunt și 50 gr. de ciocolată neagră, încorporează-le în aluat.
– Ia o tavă de copt cu diametrul de 20 cm. tapetată la bază cu foaie de copt și unge-o cu ulei. Răstoarnă aluatul în tavă și nivelează-l uniform.

Continuarea citiți în n.15 din 1 aprilie 2022