Cel mai frumos cadou la Sărbătorile de Iarnă

Cel mai frumos cadou la Sărbătorile de Iarnă

290
DISTRIBUIȚI

A început campania de abonare la săptămânalul „Ecoul nostru” pentru anul 2016. Mai mulți cititori ne întreabă de ce campania în cauză se desfășoară de două ori pe an? Răspunsul este simplu. În situația când prețurile sporesc, nu pe zi ce trece, ci pe ceas, este imposibil de a prevedea, mai bine zis, de a ghici costul real al publicației pe o perioadă mai îndelungată. Chiar și peste o jumătate de an, lucrul acesta este imposibil. Comanda de a introduce „Ecoul nostru” în catalogul abonării pe semestrul unu al anului a fost făcută – prețurile la toate serviciile sporesc nemaipomenit de mult. Fără îndoială, până la sfârșitul anului ele se vor mai majora. Comanda e făcută, nu putem schimba nimic. Cu alte cuvinte, prețul fixat la „Ecoul nostru” de 72 de lei pentru șase luni, așa și rămâne, cel real fiind cu mult mai mare.
Or, o bună parte din cheltuieli și le asumă inevitabil redacția. Nu e o povară ușoară, cum s-ar părea la prima vedere.
„Ecoul nostru” rămâne și în continuare o publicație pentru întreaga familie. Echipa ziarului și-a asumat misiunea de a vă informa multilateral, obiectiv și echidistant despre tot ce se întâmplă în raion, țară, lume… Ne vom strădui și în continuare să abordăm cât mai frecvent, operativ, cât mai competent problemele ce țin de economie, învățământ, sănătate, cultură, drept, morală, etc…
Ziarul „Ecoul nostru” are nevoie de susținere din partea dumneavoastră, stimați cititori. Orice marfă cât de calitativă și necesară ar fi, poate bucura destinatarul numai atunci când ajunge la el.
Doar cu 12 lei pe lună vei avea în fiecare săptămână cele mai proaspete știri, reportaje, interviuri, cele mai utile sfaturi, rețete culinare, cele mai haioase bancuri.

Abonați-vă la ziarul „Ecoul nostru” și vă veți convinge că e ziarul de care aveți nevoie.