DISTRIBUIȚI

Duminica 11 iulie 2021 suntem așteptați cu toții la urnele de vot să paricipăm la scrutinul electoral, pentru a acorda o șansă Republicii Moldova de a scăpa de corupție și sărăcie, și a avea un altfel de parlament, pentru oameni, nu pentru oligarhi? Dvs ce veți face pe 11 iulie 2021 și cu ce gânduri vă veți apropia de cabina de vot?

Cristina Gaivas, tânără din satul Rădoaia: „Cu gândul că noi, tinerii prin votul care suntem intenționați să-l dăm ,îi oferim, Moldovei noastre această șansă. O să reușim. Până la aceasta îndemnul meu a fost către toți: treziți-vă! Ieșiți din întuneric! Nu votăm culioacele și sacii cu bani furați, căci riscăm să avem o soartă mai grea decât ne putem imagina. Noi facem un pas către schimbare pe 11 iulie, cu toții. Nu pas grăbit , unul asumat și responsabil. În satul nostru, mare și frumos, ca și în toată țara mai sunt oameni înțelepți, educați, cu vericialitate, informați. Oameni ca noi care doresc o schimbare.

Sergiu Dubenco, primarul satului Drăgănești: „Gânduri ferme să votăm alegăror cu alegător, pas cu pas –PAS-ul. Alte gânduri nu au consătenii mei , dar nici primarul lor”.

Ion Bajereanu, orașul Sângerei:„ Șaptezeci de ani în urmă, în ziua de 11 iulie, eșalonul nostru , cu victimele valului doi al deportărilor, traversa Uralul…

Gheorghe Babii, or. Sângerei, fost funcționar public:„ În duminica de 11 iulie am în gând și în convingerea mea să votez pentru un stat independent, integru, în vecii vecilor…

Eugen Guzun, jurist de profesie: „Duminică ,11 iulie, 2021 ni se oferă unica soluție de a scăpa de ocupația rusească. Nu mai putem trăi așa, nu mai putem tolera. Este acaparată toată puterea în stat, cu toate structurile, toate domeniile.

Constantin Hadîrcă, tânăr, director Constatforj or. Sângerei:„ Îndemn toți tinerii și toți alegătorii duminică, 11 noiembrie să miargă la vot, mai treziți și mai determinați ca nicicând altă data.

Continuarea citiți în n.27 din 9 iulie 2021