DISTRIBUIȚI

Stimați cetățeni ai raionului Sângerei, vin către inimile fiecărui cu un sincer Hristos a Înviat. Este adevărat, vom sărbători cu toții Învierea Domnului mult mai diferit ca altă dată: mai separați unul de altul, la distanță socială, dar nu la distanță sufletească, conformându-ne restricțiilor situației de urgență și crizei epidemiologice în care ne-am pomenit fără vrerea nimănui. Doresc să păstrați încrederea în sufletele Dvs, că Bucuria Învierii doboară orice pandemie. Vă îndemn să păstrați optimismul că totul va fi bine. Aceste valuri grele provocate de coronavirus vor trece, prin responsabilitatea fiecăruia dintre noi, prin conformarea la noi și noi restricții, prin răbdarea de a sta acasă, de a merge la biserică doar cu sufletul, ca să nu provocăm răspândirea virusului, ca să-i protejăm pe cei apropiați și să ne bucurăm de ziua de mâine. Cu Doamne ajută să primim îngerii Învierii și Lumina sfântă. Prin puterea lor să ne învrednicim, să câștigăm răbdare, puritate sufletească, tărie în sănătate și imunitate și totul se va finaliza cu bine.
Cu Bucuria Învierii luminați-Vă sufletele, gândurile bune, încrederea și drumul de mai departe al vieții. Am toată certitudinea că împreună, cu dragoste și răbdare, cu Dumnezeu în suflete vă veți bucura împreună cu familiile și cei apropiați de un Paște Luminat!
Hristos a Înviat în inima fiecărui!
Grigore Corcodel, președintele raionului

Dragii noștri cititori, prieteni ai ziarului „Ecoul nostru”, Cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale primiți din partea noastră câte o făclie cu Lumina Învierii, în semn de bucurie că Hristos a Înviat.
Venim către inimile Dvs cu acest gest de atenție și de recunoștință, pentru că mereu sunteți cu noi, că bucuria Învierii predomină asupra emoțiilor și stării sufletești mai negative ce le provoacă pandemia. Prin paginile ziarului dedicate sărbătorilor pascale pentru Dvs, Vă încredințăm că va fi bine, doar să avem răbdare, să respectați regulile, să liniștiți emoțiile negative inclusiv prin informațiile care vi le aducem, prin intermediul ziarului Dvs preferat vineri de vineri.
Pentru fiecare dintre Dvs –
Hristos a Înviat!

Echipa „Ecoul nostru”