DISTRIBUIȚI

Angajații Inspetoratului General de Carabinieri, Direcția regională „Nord” de comun acord cu Inspectoratul raional de Poliție desfășoară activități de menținere și asigurare a ordinii publice, asigurarea climatului necesar de siguranță în raion, prevenirea și combaterea criminalității.
Cazimir Trocin, Șeful Direcției regionale „Nord” a IGC a menționat pentru ziarul „Ecoul nostru”: „ Desfășurăm mai multe acțiuni de ordine și siguranță publică în orașul Sângerei, cât și în localitățile raionului.
Astfel, în procesul de menținere a ordinii publice, în ultimul timp,de către angajații Direcției regionale „Nord” a IGC în colaborare cu angajații Inspectoratului raional de Poliție au fost constatate și documentate mai multe delicte.
În perioada de referință 18;19, 25 ianuarie și 01februarie curent, în timpul executării misiunilor de ordine publică, au fost desfășurate mai multe razii, cu scopul prevenirii diferitor infracțiuni, depistarea persoanelor în stare de ebrietate alcoolică în locuri publice, verificarea pazei obiectivelor cu valori materiale pe timp de noapte, conducerea mijloacelor de transport în stare de ebrietate alcoolică, în localitățile Bilicenii Vechi, Coada Iazului, Nicolaevca, Slobozia- Chișcăreni, Chișcăreni, Tăura Veche, Tăura Nouă, Flămânzeni, Coșcodeni, Dumbrăvița, Sângereii Noi, Mândreștii Noi, Mărinești, Trifănești, Rădoaia și orașul Sângerei.
Ca urmare au fost întocmite, 11 procese-verbale cu priviere la contravenții și depistată o minoră anunțată în căutare de către Inspectoratul de Poliție Sângerei.
Stimați cetățeni, Inspectoratul General de Carabineri face un apel către Dumneavoastră: în cazul în care sunteți martori la careva încălcări de ordine publică sau comiterea de infracțiune nu ezitați să Vă adresați la cea mai apropiată patrulă de carabinieri ori să apelați la numărul unic 112.