Campioni de la zece ani

Campioni de la zece ani

763
DISTRIBUIȚI

Creangă” din satul Rădoaia a găzduit Campionatul Moldovei la mini-baschet. Campionatul a fost promovat de Agenţia Teritorială Olimpică Sângerei în comun acord cu Direcţia Educaţie.

Reprezentantul Agenţiei Teritoriale Olimpice Anatol BAGEREANU a informat că aceasta a fost a II-a etapă a Campionatului Moldovei la mini-baschet. Conform regulamentului de desfăşurare la aceste competiţii au participat copii cu vârstele cuprinse între 10 şi 12 ani. Potrivit organizatorului la categoria de 10 ani locul III l-au ocupat sportivii LT„D.Cantemir” din Sângerei. Locul II l-au câştigat micii sportivi de la gimnaziul Copăceni. Campioni au devenit prin rezultate strălucite obţinute, sportivii de la instituţia – gazdă a evenimentului.
La categoria – 12 ani pe locul III s-au clasat sportivii Liceului „Olimp”. Următorii în scara succesului au urcat sportivii LT „D. Cantemir”. Campioni au devenit jucătorii de 11-12 ani ai gimnaziului Iezărenii Vechi, susţinuţi de profesorul lor Ion VIZIR.
Competiţiile au fost interesante şi spectaculoase. Frumos este când copiii de la aşa o vârstă mică devin campioni şi importanţi eroi pe scenele mişcării sportive, au transmis unele dintre emoţiile participanţilor arbitrii competiţiei, antrenori ai Şcolii Sportive Sângerei.
Campionii pe vârste vor reprezenta raionul Sângerei la etapa republicană, care se va desfăşura în luna martie, curent. Le dorim succese.