Campionatul Asociației Raionale de Fotbal Sângerei între Veterani

Campionatul Asociației Raionale de Fotbal Sângerei între Veterani

38
DISTRIBUIȚI

Conform planului de activitate, Asociația Raională de Fotbal a organizat și petrecut campionatul raional la fotbal între veterani. Echipele au fost repartizate în două zone. În zona Ciuciuieni au evoluat echipele: „Zorile” din localitate, „Steaua” Iezărenii Vechi, „Spicul” Chișcăreni, „ Pișcevic” Țambula și „Zarea” Dobrogea Veche, iar zona de la Sângerei echipele „ARFS-Victoria” Sângerei, Consiliul Raional și „Atletic-Viitorul” Copăceni. Meciurile la etapa zonală au avut loc pe data de 09 iulie curent.

                Reieșind de prevederile regulamentului de petrecere a campionatului, primele două echipe clasate din fiecare zonă ies în finală și joacă pentru aprecierea a echipei campioane.

                Din zona Ciuciuieni au ieșit în finală echipele „Steaua” Iezărenii Vechi și „Zarea” Dobrogea Veche, iar di zona Sângerei au ieșit „ARFS-Victoria” Sângerei și „Atletic-Viitorul” Copăceni.

                Sâmbătă 16 iulie pe terenul Școlii de Sport „D. Atanasov” Sângerei au avut loc meciurile finale, care au decurs într-o luptă sportivă de evidențiat, având în vedere vârsta participanților.

                Echipele finaliste au susținut câte trei meciuri fiecare. Echipa veteranilor „ARFS-Victoria” Sângerei a obținut victorii în toate cele trei meciuri și acumulând nouă puncte a devenit Campioană în Campionatul Raional la fotbal între echipele de veterani adiția anului 2022.

                Pe locul doi s-a clasat echipa campioană de anul trecut „Atletic-Viitorul” Copăceni. Echipa veteranilor „Zarea” Dobrogea Veche a ocupat locul trei, iar „Steaua” Iezărenii Vechi obținut locul patru.

                Campionatul raional la fotbal între echipele de veterani au demonstrat destul de grăitor, că veteranii fotbalului au destulă forță și energie, sunt pildă vie pentru tinerii fotbaliști. Numai prin muncă și antrenamente în fotbal poți atinge succesele dorite.

                La întâlnirile personale, veteranii s-au împărtășit cu activitățile care le practică la moment, viață, familie și câți nepoți are fiecare.

Secretarul comisiei de competiție și disciplină Vasile DOGA