DISTRIBUIȚI

Campania electorală din Republica Moldova este în plină desfă-șurare. Cetățenii conștientizează că scrutinul din 30 octombrie are o semnificație deosebită. Tot mai mulți cetățeni se frământă zilele acestea, căutând răspuns la întrebarea: Pentru ce candidat la funcția de președinte al țării să votăm? Deoarece toată lumea e „pusă în priză” și discută acest subiect, i-am rugat și noi pe cititori să-și spună părerea, pe cine îl consideră ei cel mai potrivit pentru a urca în înaltul scaun de șef al statului R. Moldova?
Elena GHEORGHIȚĂ, 53 de ani: „Eu aș opta pentru Maia SANDU. Este o persoană foarte inteligentă, cu demnitate și verticalitate. Este persoana cea mai potrivită după mine. O consider o intelectuală autentică și o politiciană responsabilă. Este absurd să vorbim despre un candidat neafiliat politic, deoarece toți au simpatii politice. Ar trebui adus un intelectual din Japonia dacă se dorește o candidatură apolitică. După părerea mea, un președinte trebuie să fie deștept și puternic.”
Ion BUCUR, șomer: „Noul președinte de țară trebuie să fie o persoană publică. Toate candidaturile înregistrate în cursa electorală prezidențială le stimez, dar sunt de părerea că noul președinte trebuie …

continuare o veți citi în numărul 39 din săptămâna aceasta