DISTRIBUIȚI

Discipolele Școlii de Arte din orașul Sângerei, profesoară Eleonora Pedcenco, au participat la Concursul internațional Mustața lui Dali, concurs online de artă plastică aplicată și decorativă, design și fotografie.

Deținătoarele premiilor concursului sunt Adriana Odainic și Alexandra Gorbuli. Potrivit participantelor „nu a fost doar un concurs online, dar li s-a oferit oportunitatea a prezenta lucrările într-o galerie on-line, care va fi vizionată de sute de mii de oameni din întreaga lume. De asemenea, a fost o competiție, unde am putut să expunem rodul talentului nostru, lucrările care ne-au reprezentat. Suntem fericite pentru premiile și diplomele cu care am fost apreciate”.

Bucurie citești și pe chipul profesoarei, talentatei pictorițe Eleonora Pedcenco. Muncind cu dăruire, constant zi de zi la Școala de Arte din Sângerei, ea îi duce numele departe, prin talentul discipolilor săi, pictori în devenire. Ea îi ajută să-și dezvolte talentul și-i promovează la diferite, concursuri naționale și internațional, unde ei strălucesc prin lucrările lor.