DISTRIBUIȚI

Recent, a avut loc ședința Consiliului Consultativ al Elevilor din raion. La ședință membrii consiliului au discutat chestiunile: „Identificarea problemelor din instituțiile de învățământ” și „Respectarea drepturilor și obligațiunilor elevilor în instituții.” Membrii consiliilor au avut mai multe propuneri cu privire la îmbunătățirea nivelului instituției, optimizarea atmosferei acestora.
Determinând problemele instituțiilor, consilierii împreună cu conducătorul Ion Roșca, au găsit soluții oportune de a rezolva problema întâmpinată în instituții. Cât privește respectarea drepturilor și obligațiunilor elevilor în instituții, fiecare membru al consiliului, a organizat împreună cu ceilalți consilieri din localitățile raionului, ore informative și diferite jocuri distractive ce i-au motivat pe elevi să respecte drepturile tuturor din jurul lor.
Membrii Consiliului Consultativ al Elevilor din raion luptă pentru îmbunătățirea relației instituție – elev, realizarea obiectivelor tinerilor din instituțiile raionului.

Mădălina Focșa, eleva clasei IX, Gimnaziul „ Sergiu Rădăuțanu” din Iezărenii Vechi