DISTRIBUIȚI

Multstimați concetățeni, noi, conducerea raionului, consilierii raionali Vă îndemnăm să ne mobilizăm, să ne unim, să strângem rândurile și să demonstrăm că doar împreună putem reda fiecărui om speranța și încrederea într-un viitor mai bun, mai decent. Duminică, 15 noiembrie, avem șansa de a lăsa în urmă o țară a fricii, o țară a corupției, incompetenței și a pune în loc o țară în care există speranță și un trai bun pentru fiecare.
Președintele Gr. Corcodel, vicepreședintele I. Bîrsanu, consilieri raionali anunțăm sprijinul politic pentru candidata pro-europeană, pentru Maia Sandu. Ne reafirmăm și pe această cale adeziunea față de vectorul și valorile europene, care trebuie să stea la temelia tuturor acțiunilor statului Republica Moldova. Vă îndemnăm pe toți să ieșiți masiv la vot pe 15 noiembrie pentru ca Dodon să plece pentru totdeauna și să dăm șansă statului nostru și fiecărui cetățean care a obosit de corupție, minciună, trădări și sărăcie. Acest lucru se poate întâmpla printr-un exercițiu simplu: De a ieși masiv la vot și cel mai important pentru noi este debarcarea lui Igor Dodon. În caz contrar, rămânerea lui Igor Dodon la putere înseamnă federalizarea după schemele lui Kozak și a Federației Ruse. Cu el vom fi în izolare internațională și departe de Uniunea Europeană. Facem apel către toți cetățenii raionului, rude, copii, prieteni, de acasă și din diasporă să ieșim cu toții la vot.
Ne exprimăm susținerea pentru candidatura Maiei Sandu fiindcă este șansa care ne va permite să readucem instituția prezidențială în serviciul poporului, să o scoatem din captivitatea grupurilor de interese care și-au subordonat multe dintre structurile statului. Președinția trebuie să fie un centru real de putere, care să contribuie la repunerea Republicii Moldova pe făgașul integrării europene.
Maia Sandu a demonstrat, prin prestația sa curajoasă, lucidă și demnă în decursul acestor ani, că este persoana cea mai potrivită pentru funcția de președinte al Republicii Moldova. Avem nevoie de un președinte puternic, care să fie vocea cetățenilor, avem nevoie de un președinte care să se bucure de respectul și sprijinul comunității internaționale, al partenerilor de dezvoltare. Fără susținerea lor statul nu va supraviețui.
Dragi concetățeni, dacă vrem să ne păstrăm valorile naționale pe care le-am redobândit odată cu declanșarea independenței, dacă vrem să avem un stat de drept, dacă vrem să fim parte a lumii occidentale, civilizate, dacă vrem dreptate și prosperitate și un viitor pentru copiii noștri, Vă îndemnăm din toată inima să votați pentru Maia Sandu.
Vă chemăm să ne mobilizăm pentru ca în turul al doilea să ne putem bucura nu doar că am câștigat la limită, dar să avem o victorie răsunătoare, frumoasă, cu bucurie și cu entuziasm. Fiecare vot contează!