DISTRIBUIȚI

La jubileul vieții suntem fericiți să fim alături de tine, scumpa noastră, și ne bucurăm că te avem sănătoasă, plină de viață și cea dintotdeauna cu care alături am fost și suntem fericiți. Cum să-ți mulțumesc pentru ai noștri doi minunați feciori pe care în viață mi i-ai dăruit și i-ai crescut cu atâta suflet, dragoste de mamă. Noi îți sărutăm mâna și chipul, înscriem pe sufletul tău bun și generos: ca tine în lume alta nu e.
Mă bucur de tine, cea din oglinda destinului. Că te-am întâlnit în viață la anii noștri tineri, că anume cu tine, femeie minunată și doamna , m-a binecuvântat destinul și Dumnezeu să fiu împreună într-un cuplu fericit. Să fim de aceeași profesie, specialiști în silvicultură, să iubim pădurea și să ne fie ca și casa noastră de dragă, să ne simțim atât de fericiți toată viața în largul ei. Cu tine de mână, inimă la inimă am cutreierat și am lucrat toate pădurile din zona codrului, dar și din zona Sângereiului. M-am simțit tot timpul bărbatul iubit și fericit ,cu sufletul pereche alături. Tot datorită ție feciorii noștri au îmbrățișat aceeași profesie, ca și noi sunt iubitori de pădure. Pentru că atât de mult au iubit-o pe mama cea de acasă și pe mama lor din inima pădurii. Datorită ție mi-am iubit profesia eu, am rămas aici, aproape de tine și cu tine, la greu și la ușor, să gestionăm Ocolul Silvic și să facem familie împreună. O cetate verde cu stejari puternic! Plină de dragoste , înțelegere, de foșnetul dragostei inimilor noastre și al pădurilor- asta a fost și a rămas miezul familiei noastre în care am cunoscut, am trăit și am simțit adevărata fericire.
Îți mulțumim pentru tot, din cele mai frumoase și prețioase comori, câte se poate întâmpla să te bucure viața , tu pentru noi trei ești cea mai sfântă comoară.
La mulți ani și la noi jubilee !
Cu drag, soțul Vitalie, feciorii Igor și Oleg

* * *

Venim cu cel mai splendid buchet de crizanteme, dragă nănășică, ca să fim alături, în minunatele clipe jubiliare. Cu sufletul deschis pentru noi toți , frumoasă, plină de energie, de bărbăție, așa totdeauna ai fost și așa ai rămas și la această vârstă, când feciorii te-au întrecut demult la statură, iar anii îndrăzneț își înseamnă inelele în tulpina iubitului tău copac din inima pădurii. Parcă și pădurea te iubește, atât de puternică, plină de viață, de energie continui să te menții. Suntem mândri de Dumneata, pentru dragostea care ne o porți și pentru povață îți mulțumim.

Cu florile dragostei și cu mult drag, finii Ștefan și Ludmila, fratele Iurie, sora Valentina.