DISTRIBUIȚI

Centrul de Creație și agrement pentru Copii și Tineret din orașul Sângerei și-a deschis din nou ușile și a anunțat începerea unui nou an de studii la Școala Pasiunilor. Invităm toţi copiii cu pasiune şi înflăcărare la descoperirea de noi aventuri de care este însetat spiritul tânăr! La moment Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineret din or. Sângerei și-a deschis larg ușile pentru cei ce doresc să învețe ceva nou, să descopere o școală altfel, care să vă ajute să știți mai multe și să deveniți mai buni.
Dacă vreţi să faceţi ceva util cu timpul vostru liber – aici există multe oportunităţi pentru activitatea extraşcolară. Gândire, creativitate, pasiune şi talent poţi dezvolta, înscriindu-te la unul sau mai multe cercuri din spectrul ofertei educaţionale, de care dispunem. La activităţi pot participa, în funcţie de opţiune şi înclinaţie, copii de la vârsta de grădiniţă până la liceu.
Menționăm că toate activitățile sunt gratuite.
Ce anume puteți face la activitățile noastre? Puteți alege să desenați, să cântați, să dansați, să croșetați, să meșteriți, să exersați o limbă străină, să pătrundeți în lumea informaticii. Totul depinde de ceia ce vă place, depinde de pasiunea voastră.
Orice activitate o veți alege, o să vă aducă satisfacție și totodată șansa să găsiți noi prieteni și șă fiți angajați în activități diverse de nivel intern, local, național și internațional.
Noi, profesorii, vă invităm pe toți doritorii la activitățile Centrului de Creație, deoarece aici aveți posibilitatea să vă dezvoltați aptitudinile potrivit vocației voastre.
Ușile Centrului sunt deschise tuturor copiilor dornici de afirmare, pasionați și talentați!
Vă așteptăm cu drag.
Stela Dorojneac, directoarea Centrului de Creație și Agrement din or. Sângerei