DISTRIBUIȚI

În raion sunt înregistrate alte noi trei decese de COVID-19. Au pierdut lupta cu boala un bărbat de 55 de ani din Sângerei, care a fost internat la Spitalul raional cu insuficiență respiratorie acută, o femeie de 71 de ani cu insuficiență respiratorie acută din orașul Sângerei și altă pacientă în vârstă de 74 de ani, care a fost internată în Spitalul din mun. Bălți.

Decesul acestor oameni de la noi confirmă tragedia umană care o provoacă clipă de clipă ucigașul virus, COVID-19. Potrivit lui Gheorghe Balea, specialistul principal epidemiolog în cadrul Centrului de Sănătate Publică Sângerei „evoluția situației epidemiologice pe teritoriul raionului în regimul stării de urgență este una îngrijorătoare. Alte noi cazuri de infectare au fost confirmate în această săptămână: în comunele Alexăndreni+2 cazuri, Chișcăreni+1, Drăgănești+1, Sângereii Noi+1.”
Medicii din Spitalul raional și Centrele COVID sunt în continuă alertă și luptă non-stop pentru salvarea pacienților internați și afectați de virus.

Continuarea citiți în n.16 din 16 aprilie 2021