DISTRIBUIȚI

Noi, membrii echipei Administrației Publice Locale am ales și pe această cale să Vă transmitem sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere. Un splendid buchet de flori Vă aducem în dar, însoțit de recunoștința noastră și a întregii comunități, de stima care o purtăm.
Avem ferma convingere că nimeni dintre edilii care au administrat la timpul lor treburile comunei noastre nu au reușit atâtea proiecte să implementeze în beneficiul cetățenilor, întru modernizarea satului, cum și cât reușiți și reușim împreună căci Vă susținem, Vă urmăm și ne cheamă sufletul să fim alături.
Vă implicați activ, cu tot sufletul și potențialul de care dispuneți și pregătirea care o aveți. Un merit ca nimeni altul aveți în atragerea investițiilor în comunitate, în comunicarea cu cetățenii, mahala cu mahala, în a-i convinge că este nevoie să se implice și să contribuie. Apoi vin reușitele în construirea relațiilor de parteneriat cu investitorii, cu agenții economici, cu voluntarii noștri, cu fiecare om în parte. Purtați problemele cetățenilor și satului în suflet,deschideți ambițios ușile unde este nevoie să acționați și să obțineți soluționări. Datorită Dvs și încrederii oamenilor ați reușit iluminatul stradal în totalitate,ați implementat proiectul de asigure cu apă potabilă, extinderea gazificării,deși temeri sunt că se vor scumpi gazele naturale,dar oamenii doresc continuare gazificări., a construcției drumurilor care ne fac satul de nerecunoscut și ne este drag să trăim în el. Tocmai acesta și faceți. Nu ați cedat nici altor impedimente care au ținut de prestarea serviciilor mai aproape de cetățeni. Reușitele acestui proiect și mai mult au crescut încrederea cetățenilor că primara Ala Guzun ce spune și promite aceea și face. Investitorii Vă apreciază drept campioană în implementarea proiectelor în teritoriu care – l administrați. Datorită corectitudinii, ambiției de a nu ceda greutăților gestionării corecte a lucrurilor Vă bucurați de încrederea lor.
Noi, suntem onorați să facem parte din echipa DVS .Vă dorim putere și creativitate, răbdare cât ninsorile lungi în
dricul iernii, căci Vă pasă, căci puteți reuși.
La mulți ani, cu bucurii în suflet și în familie, cu fermitate în pașii către noi înălțimi și orizonturi.
Cu drag de DVS, echipa primăriei.