DISTRIBUIȚI

Administrația Gimnaziului „Sergiu Rădăuțanu” din Iezărenii Vechi a participat la Proiectul „Instalarea grupurilor sanitare în gimnaziu”, pe care l-a administrat și l-a finisat cu succes.
E luna mai. Ultima lună din anul școlar, unul mai specific. Luna în care de obicei se fac totalurile anului școlar, pregătirile de evaluare. Dar anul acesta nu a fost să fie ca de obicei. Pandemia de coronavirus a afectat în mod substanțial și domeniul educațional, blocându-ne activitățile zilnice la clase și împiedicându-ne să fim aproape de elevii noștri. După decizia luată, suspendând cursurile din toate unitățile de învățământ, cursurile au fost mutate din sala de curs acasă.
Având în vedere că sănătatea și siguranța copiilor noștri sunt mai importante decât oricând și orice, administrația Gimnaziului „Sergiu Rădăuțanu” a participat la proiectul „Instalarea grupurilor sanitare în gimnaziu”. Scopul acestui proiect a fost și rămâne a asigura o finanțare pentru toți cei din mediul rural, pentru implementarea devizei „Adio grup sanitar în curte”. Recunoaștem cu multă căldură sufletească că finanțarea a venit de la cei mai generoși oameni din câți am cunoscut în această lume largă și frumoasă: din partea Părintelui Erwin Benz și doamna Brigitta Walder din Elveția și a fost realizat prin intermediul AO AB PRO Umanitas, reprezentant Vladimir Nardkrenicinii. Suntem profund recunoscători și le mulțumim din suflet, dorindu-le sănătate, să mai poată să realizeze și să susțină astfel de proiecte, inclusiv pentru copiii din raionul nostru.
Maricica Buceațchi, directoare-interimar a gimnaziului din Iezărenii Vechi