DISTRIBUIȚI

Ce surprize ne va aduce oare al doilea tur al scrutinului de duminică? Nu știm, dar încercăm să intuim ce se va întâmpla.

Suntem destul de intrigați de sondajele de opinie și prognozele multor analiști politici și comentatori publici vis-a-vis de turul doi al scrutinului prezidențial. Ne miră comportamentul unor președinți de raioane, primari, funcționari din nordul țării care și-au exprimat susținerea în turul doi al alegerilor pentru candidatul independent Igor Dodon. Aceștia consideră că „Igor Dodon este un președinte care poate construi relații bune atât cu Federația Rusă, cât și cu Uniunea Europeană.” NOI conducem sate și orașe, și vorbim din numele cetățenilor noștri care reprezintă diferite etnii și care doresc să trăiască bine”, se menționează în acest apel. Printre cei peste 400 de primari care au declarat susținerea candidatului independent Igor Dodon, sunt și primari din raionul Sângerei, fapt pentru care regretăm.
Acum, când suntem în pragul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, este mai mult decât oportun pentru fiecare să participăm. Peste o zi, avem din nou șansa de a lăsa în urmă o țară a corupției. Să ne unim, să ne strângem rândurile și să demonstrăm că doar împreună suntem mai puternici. Pentru ca luni să ne bucurăm și să zâmbim, avem nevoie de un președinte bun.

Continuarea citiți în nr. 43 din 13 noiembrie 2020