DISTRIBUIȚI

În ajunul Sfintelor Sărbători de Paști și în condițiile situației dificile create de pandemia COVID-19, 150 de familii social-vulnerabile din raionul Sângerei au primit în dar pachete alimentare oferite de membrii Comisiei Raionale pentru Situații Excepționale.
Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei a înaintat propunerea către președintele CSE, Grigore Corcodel, să fie distribuite produse alimentare către oamenii care au cea mai mare nevoie de ajutor acum. Sursele financiare pentru achiziționarea alimentelor au fost alocate din contul mijloacelor disponibile la Serviciul Monetar (venituri de la casele de schimb valutar).
Menționăm că CSM Sângerei a aprobat redirecționarea finanțelor sub formă de pachet alimentar. Respectiv acestea au fost distribuite următoarelor categorii de persoane: persoanelor singuratice/pensionari; persoane cu dizabilitate; familie monoparentă; familii numeroase; familii defavorizate, aflate în situație de criză; beneficiari ai serviciului/prestației sociale aflat în dificultate.
Membrii CSE Sângerei s-au deplasat în fiecare localitate și au distribuit pachetele alimentare, reușind în acest mod să aducă în sufletele acestor persoane un gram de speranță și siguranță în ziua de mîine.
Totodată, aducem mulțumiri agentului economic din orașul Sângerei care a oferit produsele alimentare la un preț redus.