DISTRIBUIȚI

Plecarea din viață a unor oameni constituie o mare durere pentru cei din jur, pierdere imensurabilă care nu poate fi estimată. Printre acești oameni se află și IRINA BANARU din satul Drăgănești, mămica colegei și directoarei Gimnaziului „ Vasile Alexandri”, Natalia Cristinoi.
IRINA BANARU, a fost iubită și respectată de săteni, dar mai cu seamă de toți cei care au cunoscut-o, care i-au simțit căldura și sprijinul, beneficiind de pe urma acestor calități deosebite.
A fost o femeie norocoasă: soțul Vasile, cele două fiice Ala și Natalia, feciorul Igor, ginerele Tudor Deliu, nepoțeii Irina și Stanislav, au făcut-o principalul om din mediul familiilor pe care și le-au creat, astfel răsplătind-o pentru grija cu care le-a crescut, fiindu-le nesecat izvor de înțelepciune. Dar, pierderea omului drag din această familie este de neconceput, durerea nu are margini. Vă înțelegem perfect, mult stimată Natalia Cristinoi, și, undeva, în adâncul sufletului, ne simțim de parcă am purta o vină de ceea ce vis-a întâmplat. Vă exprimăm profunde condoleanțe, regrete, compasiune. Suntem alături în aceste zile triste, durute, încercate de durere și necaz. Dar în toate e voia Domnului. Acolo, în cer, a dorit-o și Dumnezeu. Să sperăm că de acolo vă va veghea și proteja. Dumnezeu să o odihnească în pace cu drepții pe cea care a fost IRINA BANARU.
Colectivul Gimnaziului „ Vasile Alexandri” din satul Drăgănești

* * *

Membrii Organizației Teritoriale a PLDM Sângerei transmit sincere condoleanțe membrului PLDM Moldova, Tudor Deleu și directoarei Gim. „V.Alexandri” Natalia Cristinoi, în legătură cu decesul mamei-soacre IRINA BANARU, din satul Drăgănești. Suntem alături de Dumneavoastră Tudor Deleu și Natalia Cristinoi, în clipe de grea încercare. Regretăm, fără cuvinte, plecarea dintre n oi a celei care a fost IRINA BANARU,.
Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Echipa OT PLDM Sângerei