DISTRIBUIȚI

Duminica trecută s-a despărțit de tot ce i-a fost drag și scump, de la frumusețile lumii regretatul SPIRIDON MARTÂNIUC, un conducător și organizator al vieții publice, un om de aleasă ținută din orașul Sângerei, fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova, de legislaturile XI-XII, votant al Declarației de Independență. A activat în diferite funcții domeniul construcțiilor, primul și al doilea secretar al Comitetului raional de partid, om de afaceri etc. SPIRIDON MARTÎNIUC nu a ocupat pur și simplu, niște funcții înalte, el a muncit cu adevărat, fiind exemplu și mobilizându-i pe toți cei din preajma-i la o muncă cu deplină dăruire de sine.
Vestea morții lui ne-a uluit pe toți, a venit ca un trăsnet din senin, a făcut să ne simțim mai săraci și mai singuri, pentru că odată cu trecerea lui în neființă am pierdut unul din cei mai buni colegi, prieten și membru de partid, om care ne va lipsi enorm și căruia îi vom purta mereu o vie amintire.
Suntem convinși că toți cei care l-au cunoscut regretă despărțirea de acest om cu suflet bun și-L rugăm pe Bunul Dumnezeu să-l odihnească alături cu drepții, iar soției, copiilor, apropiaților care-l deplâng și îi vor simți lipsa, le exprimăm sincere condoleanțe. Suntem alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem întreaga noastră compasiune regretul acestei imense și irecuperabile pierderi. Dumnezeu să-l ierte.

Cu adâncă îndurerare, membrii Organizației Teritoriale a Partidului Comuniștilor din Sângerei