A.O. Concordia a lansat un proiect pentru autoritățile publice locale

A.O. Concordia a lansat un proiect pentru autoritățile publice locale

100
DISTRIBUIȚI

 Luni, 15 august,  primari, secretari și funcționari publici din primăriile raionului au participat la  o sesiune  de lansare a proiectului ”Consolidarea rezilienței și coeziunii în rândul populației vulnerabile pentru a face față  crizelor energetice în Moldova”, acțiune  organizată de către  A.O. ”Concordia” prin intermediul  autoarei proiectului  Eugenia Roșca, președinta ONG-ului respectiv   în parteneriat cu Consiliul raional Telenești.

  Evenimentul s-a produs în sala de ședințe  a  Consiliul raional,  cu participarea  președintei Mariana Ombun și a  vicepreședintelui  raionului, Alexandru Taburceanu.

 În numărul următor al EN dna Roșca ne va povesti în detalii despre proiectul nominalizat. Specificăm că   Proiectul  este obținut de  A.O. Concordia în cadrul concursului de granturi a proiectului ”Consolidarea  rezilienței și coeziunii în rândul populației vulnerabile pentru a face față crizei energetice în Moldova/Împreună susținem populația vulnerabilă afectată de criza energetică” finanțat de People in Need, Praga, sucursala Chișinău, din surse financiare ale Uniunii Europene.

 Proiectul va fi implementat în raionul Telenești pe o perioadă de 8 luni și este axat pe sporirea dialogului social și civil pentru identificarea modalității de suport persoanelor și familiilor cu mulți copii fără venituri, persoane vârstnice singuratice, persoane cu dezabilități țintuiți la pat, care nu pot să-ți asigure strictul necesar, oferindu-le suport cu cele necesare în perioada de criză din localitățile raionului.   Proiectul va fi implementat în toate raionului și va acoperi necesitățile a circa 200 de beneficiari, s-a menționat la sesiune.