A avut loc întrunirea tineretului ediția anului 2022

A avut loc întrunirea tineretului ediția anului 2022

18
DISTRIBUIȚI

În perioada 19 – 21 august, tradițional, în tabăra de vară Crăsnășeni, a avut loc Întrunirea Tineretului, ediția IX-a, 2022, cu participarea tinerilor din localitățile Căzănești, Budăi, Leușeni, Telenești, Crăsnășeni și Chițcani. Timp de trei zile, tinerii au avut parte de competiții sportive, multă distracție, experiențe și activități în echipă. Întrunirea a cuprins următoarele secțiuni: Competiții sportive (mini-fotbal, volei, tracțiuni, cros 1000m. / 2000m., tenis, baschet, atletism), Proba culinară (pregătirea prânzului în condiții de pădure) și Activitatea artistică, rezultatele cărora au dus la următorul clasament:  Locul I- i-a revenit tinerilor din echipa Telenești; locul II- echipei de tineri din Budăi; locul III – echipei de tineri de la Chițcani.

     Ion Cernei

La festivitatea de premiere au fost prezenți vicepreședintele raionului Alexandru Taburceanu, șef Secției Cultură, Tineret și Sport Pavel Casian și șeful Inspectoratului de Poliție Telenești Petru Costișanu  care au premiat  echipele participante cu diplome, medalii, cupe și premii bănești.

      Pavel Casian a adus  mulțumiri  tinerilor care au fost activi, dând dovadă de spirit de echipă, abilități sportive și artistice și multă ingeniozitate dar și organizatorilor întrunirii:

”Venim cu mulțumiri primarilor ce au susținut și au delegat tinerii la Întrunire. Mulțumim partenerilor Centrului de Sănătate Publică Telenești, Inspectoratului de Poliție și Serviciului Situații Excepționale pentru contribuția adusă în desfășurarea acestui eveniment. Și nu în ultimul rând, aducem mari mulțumiri Echipei de arbitri care au arbitrat competițiile sportive pe parcursul întregii întruniri”, a remarcat dl Casian.