174
DISTRIBUIȚI

 Nadejda Morari, manager SRL, „Morins Com” Sângerei 29.12

   Administrația companiei noastre și echipa de angajați Vă  transmite pe această cale sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere. Să dea Domnul pace și sănătate Dvs și familiei frumoase care o aveți. Știm cum purtați emoții în suflet  ca să Vă crească  nepoțelele în liniște, să doarmă somnul liniștit. Această rugă  o aveți pe buze și în suflet  de fiecare dată când mergeți la biserică și Vă rugați. Pentru noi toți  sunteți sufletul  anturajului în care activăm.  Este mare nevoie zilnic, în fiecare zi de muncă  de prezența, fără managera noastră nu ne este confortabil să lucrăm. Cum veniți totul se luminează , se așeză la locurile lor, cuvenite și noi simțim căldură în suflet și încrede în tot ce face.

     Să fiți mândră în continuare de fecior și familia care a creat-o să Vă bucurați  de dragostea lui  și a soțului, a nurorii și a sublimelor nepoțele.

  Cui drag,

                colegii   

    Nadejda Morari din or. Sângerei 29.12

 Scumpa noastră soră și mătușă, cu mult drag și sinceră recunoștință îți adresăm la mulți ani cu ocazia zilei de naște. Ai parcurs o viață frumoasă până acum. Ai purtat cu demnitate în trăistuța vieții tale cei    șapte ani de-acasă și  povețele părinților noștri care ne-au învățat  omenia, cumsecădenia, creștinătatea și munca, care-l sfințește pe om și locul unde trăiește. Prin  puternicia firii tale ai devenit ce ți-ai dorit: femeie de succes, soție iubitoare și iubită, mămică de fecior căruia i-ai dedicat și îi dedici viața ta și familiei sale. Mai ai o lume mare de rude și de prieteni, care te iubesc și te stimează și îți datorăm onoare, dragoste și recunoștință pentru sufletul tău bun și cumsecădenia de om de mare omenie.

  Mulți ani, viață cu bani , familie fericită, să  te simți mai  mereu iubită. 

  Cu drag, frații, surorile, nepoții.