84
DISTRIBUIȚI

 

  Campionatul Armwrestling în memoria lui Dumitru Atanasov

 Școala de Sport din or. Sângerei a găzduit recent Campionatul raional  la Armrestling  în memoria  celui care-i poartă numele, Dumitru Atanasov. Competiția a fost la a VIII ediție.

 VERA TABARCEa

   La Turneu și-au încercat puterea brațului și au participat peste 150 de luptători din raion din 14 institut

Ii de învățământ, cât și  echipa din raionul Briceni. Organizatorii  minunatului  eveniment din lumea largă a sportului au fost: Școala de Sport,( director Viorel Midrigan), Serviciul Tineret și Sport, administrat de Viorel Onceanu și Federația Națională de Armwrestling, președinte Alexandru Grumeza. Un loc onorabil printre invitați  evenimentului a avut familia Atanasov, soția regretatului Ecaterina Atanasov cu minunatele ei fiice Angela și Mariana. Familia a venit generos la concurs, cu daruri speciale și premii pentru învingători. Arbitrajul a fost asigurat de superbele domnișoare, specialiste Nicoleta Bodrug și  Ina Musteață Organizatorii concursului au exprimat  mulțumiri familiei. În mesajul său, primarul de Sângerei Arcadie Covaliov  și-a exprimat recunoștința pentru fidelitatea și dragostea cu care este organizat Turneul și este promovat și păstrat ca tradiție. Campionatului dedicat marelui Om, Dumitru Atanasov i-a dorit  longevitate:„ Vă reamintesc și informez și pe cei care nu cunosc din istorie că pe data de 17 decembrie 2015 prin decizia Consiliului raional nr.2 8/11 a fost conferit Școlii de Sport numele Dumitru Atanasov.    

 Cel mai mic participant  și primul decorat a fost  Darius Rusnac.

 Fiica regretatului, Mariana Atanasov  a mulțumit și a exprimat recunoștință în numele familiei pentru excelenta organizare a Campionatului în numele iubitului ei tată.