28
DISTRIBUIȚI

Să ne auzim de bine și în anul care vineri

Bună seara la obloane, la boieri  și la cucoane. Așa începe o veche colindă românească, așa începem noi,  cei de la „ Ecoul nostru”, deși ne adresăm nu numai boierilor și cucoanelor, dar și oamenilor simpli și sinceri – țărani, plugari, pedagogilor și medicilor, oamenilor din cultură, din mediul de afaceri, tinerilor, pensionarilor, tuturor cititorilor noștri din orașele și satele luminate. Batem la obloane și Vă dorim Crăciun și An Nou Fericit, generos, bogat, luminos, cu liniște și pace. Să-i aveți alături în zilele de sărbători pe cei dragi aproape, inclusiv pe cei plecați în lume. Folosim prilejul ca să Vă anunțăm că acest număr este ultimul din acest an, iar următorul va apare pe 1 ianuarie 2023.

Vă mulțumim tuturor celor care v-ați abonat la săptămânalul local pentru anul viitor și vă promitem că vom rămâne precum am fost:  obiectivi, onești, corecți, consecvenți, echidistanți, cu verticalitate, dar necruțători cu cei care și-au pierdut bunul simț, cei, care încurcă buzunarul  său cu cel al statului.

Vă rugăm să rămâneți cu noi și în 2023.

Fie ca magicele și luminoasele Sărbători de Iarnă să vă lumineze sufletul și casa. Un An Nou plin de pace și speranțe. Orice început declanșează pentru fiecare din noi o rază de speranță, o năzuință spre ceva nou, neobișnuit. Fie ca în anul care bate la ușă, să pășim uniți într-un cuget, într-o chemare și să facem totul pentru a ne vedea raionul, republica în belșug, prosperare și integrare în Uniunea Europeană.

Stimați cititori, prieteni, Vă adresez cele mai calde urări de sănătate, bucurii de la cei dragi, liniște sufletească. Viitorul aparține celor care visează și speră, se implică în realizarea faptelor mari. Fie ca Noul An să ne reunească pe toți în spiritul unui nou elan al iubirii și speranței, al credinței în bine. Feeria colindelor și clinchetul de clopoțel să vă aducă liniște, armonie în suflet, iar înțelepciunea și generozitatea să vă fie călăuză în toate.

CRĂCIUN FERICIT! LA MULȚI ANI”

Echipa „ Ecoul nostru”