28
DISTRIBUIȚI

Stimați angajați ai Poliției,

Sărbătoarea dumneavoastră profesională – Ziua Poliției Naționale, pe care o marcați la 18 decembrie, îmi oferă deosebitul prilej de a vă adresa felicitări călduroase, urări de sănătate și succese în serviciul pe care îl oferiți raionului Sângerei.

Aveți o mare responsabilitate în misiunile pe care le desfășurați, aceea de a veghea la bunul mers al vieții cetățenilor, la respectarea ordinii publice, la creșterea calității vieții în raionul nostru. Seriozitatea, disciplina și profesionalismul de care dați dovadă sunt câteva din motivele pentru care meritați felicitările noastre, respectul și considerația alături de gândurile bune față de dumneavoastră.

Mulțumesc tuturor polițiștilor pentru profesionalismul, onoarea și dăruirea de care dau dovadă în îndeplinirea sarcinilor ce au ca prim obiectiv siguranța cetățenilor. Vă asigur că întotdeauna voi trata cu atenție orice problemă pe care o întâmpinați, pentru că avem nevoie de oameni dedicați profesiei lor, de condiții de calitate pentru desfășurarea activității, de respect pentru uniforma pe care, cu onoare, o purtați.

LA MULȚI ANI Poliției din raionul Sângerei

Dumnezeu să vă ocrotească!

Cu profundă considerațiune, Cristian Cainarian,