37
DISTRIBUIȚI

Parascovia Cireș din or. Sângerei 26.11

 Bună și scumpă prietenă, cu ocazia semnificativă a vieții îți exprimăm sincere felicitări, însoțite de calde urări de sănătate și senine bucurii în viața de mai departe. Dorim să nu-ți reproșezi nimic, până acum ,  la această etapă a ei, ai luat tot cei mai frumos. Prin felul de a fi și pregătirea profesională ai dat elevilor  și copiilor proprii, familiei  largi tot ce ai putut, cu totală dăruire . Ai fost și a rămas tenace cu noi, te-am simțit și te simțim ființa atinsă de o aripă de înger.

 Cum nu oprește nimeni fulgul de nea care vrea să vină  în ziua care te-ai născut, așa să nu să se oprească dragostea față de dumneata a tuturor celor dragi, a noastră inclusiv. Ai fost binecuvântată   printr-o lacrimă de stea să fii soție, bunică ,mamă și bunică, prietenă și profesoară de neînlocuit. Prin alesele calități omenești ai ajuns ființă de seamă , viața căreia încape într-un fir de busuioc,  cum îți place să cânți.  

 La mulți ani!

 În numele prietenelor semnează Claudia Golban din or. Sângerei

Parascovia Cireș, orașul Sângerei ( 26.11)

Fiecare trebuie să aibă un exemplu în viață.  Noi avem norocul de a o avea alături pe  cea căreia vrem să-i semănăm. Or, ne-ai dedicat viața nouă și ai făcut tot posibilul ca să creștem copii educați și cu un bun nume, îți suntem recunoscători pentru nesomnul  cu care  ne-ai vegheat  visele noastre. Ne ajuți în permanență cu un cuvânt bun ori  împărtășindu-ți experiența de viață.  Tot ce e mai sfânt și sublim în viață de la tine am preluat, caci ai fost și rămâi pentru noi o filă de carte mereu deschisă, ocrotitoarea îngerașului vieții noastre unde ne este drag și dor să revenim, unde ne simțim iubiți, adorați și de tine ocrotiți.

Scumpa noastră, viața e plină de surprize și încercări.  La zi de omagiere îți datorăm florile dragostei și afecțiunii noastre. Odată cu ele îți mai dorim tot sublimul acestui pământ, care dorim să-l regăsești în caldele urări de sănătate, fericire și mult noroc , în tot ce-ți dorești a realiza pe viitor.  Puterea de a cuceri ziua de mâine s-o găsești în căldura casei și a inimilor noastre pentru tine. Cele mai senine gânduri de sănătate, bucurie de la ființele dragi ție, minunate împliniri, ani de lungă viață. Să fii veselă, optimistă, bine dispusă, energică. La fel cum Universul nu are sfârșit, așa nu are limite respectul, susținerea și înțelegerea noastră pentru bunătatea ce ne arăți mereu. La mulți și binecuvântați ani, scumpa noastră!

Cu toată dragostea, soțul, copiii, nepoții